Onze webshop gaat sluiten!

WEBSHOP GIFTS BY BEEL STOPT!
Mei 2019

Na 7 succesvolle jaren, gaat de webshop van Gifts by Beel dicht. Waarom? Oprichter Belia van der Giessen gaat zich richten op haar eigen merk by B+K en heeft daar alle tijd voor nodig. Een leuk cadeau nodig? Geen nood! De winkel van Gifts by Beel in de Plantage Boekhandel op de Overtoom 8 in Amsterdam blijft gewoon open. De webshop sluit om 25 juni 2019. Geniet tot die tijd van de voordelige aanbiedingen, alles is afgeprijsd!

BY B+K GELANCEERD
Oktober 2016

Yes! De oprichting van by B+K is een feit. Samen met Rosanne van den Enk (Kiezels) heeft Belia van der Giessen (By Beel) een eigen merk met leren accesoires. 

by B+K ontwerpt mooie, kwalitatieve etuis van duurzaam leer die zeer gebruikersvriendelijk zijn. De etuis zijn met veel plezier ontworpen. Het resultaat is bedoeld om lang mee te gaan en functioneel te zijn, maar vooral ook om blij van te worden. We zoeken onze partners zo veel mogelijk dicht bij huis en streven naar een transparante herkomst en bewerking van de materialen. Voor de zipper bag heeft By B+K samengewerkt met een oer-Hollands ambachtelijk atelier in het zuiden van het land en met een sympathiek klein familiebedrijf in Bangkok, Thailand. De nieuwste serie etuis is gemaakt in eigen land, het leer komt uit Italië. En daar zijn we best trots op! Kijk voor meer informatie op de website van by B+K

By B+K is van plan nog veel mooie producten te gaan maken. We keep you posted.

STORE IN STORE VERDUBBELD
1 maart 2015

Gifts By Beel breidt uit! De ruimte van de store in store op de Overtoom in Amsterdam is maar liefst twee keer zo groot geworden. De boekhandel en Gifts By Beel besloten tot de uitbreiding wegens een zeer succesvolle samenwerking. De winkel van By Beel in de boekhandel is inmiddels een begrip in de buurt en de terugkerende bezoeker combineert vaak een aankoop van een boek met een cadeautje uit het assortiment van Gifts by Beel. De ruimte van Gifts by Beel beslaat nu 7 meter kast en vijf tafels. Eigenaar Belia van der Giessen over de boekhandel: "De moderne en ondernemende houding van Plantage Boekhandel Overtoom laat zien hoe een boekhandel op inventieve wijze zijn klantenkring kan behouden en uitbreiden in tijden waarin het grootste deel van de boekenkoper zich tot het internet wendt".

 

GIFTS BY BEEL NAAR HAARLEM (22 augustus 2014)

Gifts By Beel is nu ook te vinden in Haarlem. Atelier8 - een prachtige interieurwinkel annex atelier - aan de Wagenweg 13 heeft plaats gemaakt voor de artikelen van Gifts By Beel. De combinatie met de meubels en decoratieve artikelen voor stijlvolle interieurs van Atelier8, levert een klantvriendelijke formule. Niet alleen kun je hier terecht voor woonaccesoires, stoffering of inrichtingsadvies, maar nu ook voor mooie en originele cadeaus.

Atelier8 - Wagenweg 13 - 2012 NA Haarlem

 

GIFTS BY BEEL NU OOK IN ROTTERDAM! (1 februari 2014)

In de winkel van de Kunsthal is een speciale selectie van mooie ontwerpen en design uit het assortiment van Gifts by Beel verkrijgbaar. Het assortiment sluit prachtig aan bij de tentoonstellingen en het museale publiek. Kom een kijkje nemen!

 

 WINTER POP-UP STORE (december 2013)

10 december 2013 - December stress? Op zaterdag 14 en zondag 15 december a.s. is er een pop-up warehouse Kerstedition in Amsterdam-Oost. Gifts by Beel doet natuurlijk weer met plezier mee. 

Openingstijden: elke dag van 10.00 tot 18.00 u.       Locatie: Sports World/Oostpoort, Oranje-Vrijstaatkade 21.

Welkom! Wij hebben een mooie selectie kerstcadeaus voor u klaar staan. Voor jong en oud, voor elk wat wils, voor iedere portemonnee! 

 

GIFTS BY BEEL OP DE OVERTOOM   (29 april 2013)

Gifts By Beel start haar eerste 'Store in Store' in Amsterdam! Op 1 juni opent ze haar deuren op de Overtoom in de Plantage Boekhandel, schuin tegenover Marqt en Friday Next. Exact een jaar na de lancering van de webshop is er dan nu ook een plek waar bezoekers de producten kunnen zien en voelen. Het wordt een pakjesfeest in een boekenwinkel: een ideale plek dus om een cadeau te kopen.

Meerwaarde! Gifts By Beel zal, samen met de Plantage boekhandel, mooie combinatiecadeaus bedenken en pakketten voor speciale gelegenheden samenstellen (zoals kerstpakketten).

 

GIFTBOXES VOOR GIFTS BY BEEL  (21 januari 2013)

Studio HNNH ontwierp voor Gifts By Beel mooie giftboxen. Afhankelijk van het artikel wordt het verpakt in een giftbox of in het prachtige papier van Studio Ditte, Margo Slingerland en de Toffe Madammen. Natuurlijk altijd met mooie strik!

In uw winkelwagentje kunt u bij de bestelling aangeven voor wie het pakje is, zodat ook het inpakpapier van het cadeau exact passend is voor de ontvanger. Speciale wensen? Of bestelt u verschillende cadeaus en wenst u verschillende soorten verpakking? Dat is geen probleem! U kunt bij opmerkingen invullen voor wie de pakjes bestemd zijn.