Meest gestelde vragen

Verzendkosten en verpakking

Gifts By Beel kiest ervoor de verzendkosten laag te houden omdat cadeaus nu eenmaal vaak onder de 20 euro blijven. Wanneer daar nog eens € 6,75 bovenop komt, staat het niet met elkaar in verhouding. Daarnaast besteedt Gifts By Beel bijzondere aandacht aan de verpakking van de cadeaus.

Voor verzendkosten én verpakking rekent Gifts By Beel in totaal € 3,95 (brievenbus post € 1,95). Bij bestellingen boven de € 50,- wordt geen kosten in rekening gebracht. Hiermee behoort Gifts By Beel tot een van de meest voordelige webwinkels!  

Geen zin verzendkosten? Dan kunt u uw bestelling ook afhalen in Amsterdam bij de Plantage Boekhandel op de Overtoom 8. Als u vandaag bestelt, dan staat uw pakje morgen voor u klaar. De openingstijden van de boekhandel zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. 

Zo snel mogelijk in huis

Gifts By Beel levert binnen 1 tot 3 werkdagen. Wanneer voor 12 uur sochtends besteld, is de kans 90% dat het pakje er direct de volgende dag al is. Uiteraard is Gifts By Beel afhankelijk van Postnl en houdt om die reden een slag om de arm wat betreft de levertijd.  

Track & trace 

Alle pakketten worden met PostNL verstuurd en zijn door de ontvanger te traceren. Bovendien ontvangt de koper een bericht per email zodra de bestelling is verzonden.  

Bezorgen op een ander adres

Cadeau direct naar de gelukkige ontvanger? Dat is geen probleem. Juist bij cadeaus kan dit heel handig zijn. Er bestaat de mogelijkheid een persoonlijke boodschap te schrijven en de factuur op een ander adres te laten bezorgen dan het feestelijk verpakte pakket met eventueel persoonlijke bericht.   

Leuk artikel niet op voorraad?

Informeer (info@giftsbybeel.nl) hoe snel By Beel voor jou het gewenste artikel of aantal kan leveren! In veel gevallen is dit binnen een week en soms duurt het zelfs maar een paar dagen.

Retourneren

Is een artikel niet naar wens? Dan kunt u mailen naar info@giftsbybeel.nl en u ontvangt een retouretiket, waarmee u het artikel binnen 30 dagen kostenloos retour kunt sturen. Zodra het artikel bij ons binnen is, worden de kosten van het artikel op uw rekening teruggestort. Artikelen in de sale kunnen niet worden geretourneerd.

Het kan altijd nog beter

Service staat bij Gifts By Beel voorop. Wij willen voortdurend verbeteren en aanscherpen. Wij horen graag hoe u de site ervaart. Heeft u vragen, opmerkingen of bent u niet tevreden? Dan kunt u reageren via: info@giftsbybeel.nl