Nu ook een Pop Up op de Middenweg

Gifts By Beel neemt van vrijdag 16 tot en met zondag 18 december deel aan de Pop Up Shop van Mik in Oost op de Middenweg 20. Er zijn dit weekend verschillende producten van ondernemers te zien en te koop. Ook kan je er je nagels laten doen of even je wenkbrauwen laten shapen..... Ga een kijkje nemen voor de leukste cadeaus voor onder de boom! 
Vrijdag en zaterdag: 10:00 - 19:00 uur en zondag van 11:00 tot 17:00 uur geopend.

Sint - Mik's Pop Up Shop
Gifts By Beel neemt van vrijdag 25 tot en met zondag 27 november 2016 deel aan de Pop Up Shop van Mik in Oost op de Javastraat 79. Daar zijn het hele weekend producten van verschillende ondernemers in oost te zien en te koop. Er is een mooie selectie gemaakt van Sint cadeaus tot € 25,-. Dus ideaal voor de laatste schoencadeautjes en mooie presentjes voor pakjesavond. 

Vrijdag en zaterdag: 10:00 - 19:00 uur, zondag van 11:00 tot 17:00 uur geopend.

De grootste 'store in store' van Gifts By Beel bevindt zich op de Overtoom in Amsterdam, bij de Plantage Boekhandel. Hier zijn de cadeautjes en pakjes van Gifts By Beel eindelijk te zien en te voelen.

Ook bestellingen kunnen op dit adres worden afgehaald. De boekhandel heeft een breed aanbod van literatuur, informatieve boeken en prachtige kinderboeken. De combinatie van gifts met boeken is ideaal voor de consument: hier kan je altijd slagen voor een cadeau. Steeds in wisselende opstelling. Kom kijken!

Plantage Boekhandel - Overtoom 8, Amsterdam. Tel: 020 - 589 09 70

U kunt Gifts By Beel ook vinden in de winkel van de Kunsthal in Rotterdam, waarvoor speciaal een selectie is gemaakt van interessante ontwerpen en hoogwaardig design. Gifts By Beel heeft voor dit verkooppunt haar assortiment uitgebreid en ook vooral jonge ontwerpers benaderd. Zo sluit het aanbod mooi aan bij de tentoonstellingen van de Kunsthal. 

Kunsthal Rotterdam - Westzeedijk 341 - 3015 AA Rotterdam.

Gifts By Beel heeft ook store in stores en pop-up winkels gehad in Bloemendaal, Kampen, Amsterdam en Haarlem. Er wordt voortdurend gekeken naar nieuwe plekken om (al dan niet tijdelijk) een shop in shop te vestigen.