Wie is Beel?

Belia van der Giessen (1973) bedacht het concept voor Gifts By Beel begin 2012 en won de prijs die door Twinkle magazine en Mijnwinkel wordt uitgereikt aan het origineelste idee van het jaar. Haar webshop ging vijf weken later live. By Beel is niet alleen op internet te vinden, maar ook in enkele winkels en soms tijdelijk in Pop Up Stores. Made By Beel is de eigen productielijn van Gifts By Beel die onlangs het eerste product lanceerde. Inmiddels werkt Beel ook samen met Rosanne van den Enk, van het merk Kiezels. Samen produceren zij leren accessoires onder de merknaam By B+K.

Belia werkte 12,5 jaar in de museumbranche als tentoonstellingsmaker, bedenker van educatieve pakketten, schrijver van kunstboeken, manager en organisator. Het selecteren van de juiste objecten, presenteren en het creëren van een beleving, zowel in schrift als in een fysieke ruimte, is haar expertise.

Voor Gifts By Beel selecteert Belia originele producten voor verschillende doelgroepen die prachtig zijn ingepakt. Het uitpakken is immers de helft van het cadeauplezier!